نتایج جستجو برای عبارت :

تو باقی ماندۀ حقی.

 
به سـر آمد شب ظلمـانیِ ابناء بشر
از افـق قـافلـۀ مهــدیِ قـــرآن آمـد
به تماشای رخش چشم بشر تاب نداشت
پرده افـکند به رخساره و پنهـان آمد    
 
-میلاد ذخیرۀ امامت و بزرگ پرچمدار رهایی انسان حضرت بقیةالله الاعظم ارواحنا فداه مبارک باد.
 
از عالمی گسست دلم بسته ی تو شد
محبــوب من، تــو بـا همۀ عــالــم بـرابـری.
 
قَالَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ عَلَیهِمَا السَّلام
طُوبَى لِشِیعَتِنَا الْمُتَمَسِّکِینَ بِحُبِّنَا فِی غَیْبَةِ قَائِمِنَا الثّ
ایستاده‌ام در ارتفاع. دائم به پایین نگاه می‌کنم و بدنم می‌لرزد. می‌گویم لعنت به ترسی که تمامی ندارد. دستانم را دور بدنم حلقه می‌کنم. هرکدام به پشت شانه مخالفشان می‌رسند. یخ کرده‌ام. آنقدر خودم را فشار می‌دهم که دردم می‌آید. قلبم را در آعوش می‌گیرم و به ترس‌هایم لعنت می‌فرستم و می‌پرم پایین. می‌خواهم دست هایم را باز کنم، ولی دیر شده. می‌افتم توی آب سرد. سینه‌اش را می‌شکافم و فرو می‌روم به عمیق ترین نقطه‌اش. چشم هایم را باز می‌کنم. بر
می‌گویم لعنت به ترسی که تمامی ندارد.
ایستاده‌ام در ارتفاع و زل زده‌ام به پایین. دستانم را دور بدنم حلقه می‌کنم. هرکدام به پشت شانه مخالفشان می‌رسند. یخ کرده‌ام. آنقدر خودم را فشار می‌دهم که دردم می‌آید. قلبم را در آعوش می‌گیرم و به ترس‌هایم لعنت می‌فرستم و می‌پرم پایین. می‌خواهم دست‌هایم را باز کنم، ولی دیر شده. می‌افتم توی آب سرد. سینه‌اش را می‌شکافم و فرو می‌روم به عمیق ترین نقطه‌اش. چشم هایم را باز می‌کنم. برای لحظه ای ساکن می‌ش
آش انواع مختلفی دارد و آش جو یکی از محبوب‌ترین آش‌ها است. آش در غذاهای ایرانی جایگاه ویژه‌ای دارد.


آش جو از آش‌های سنتی و قدیمی ایرانی است که با روش‌های گوناگون در شهرهای مختلف کشور پخت می‌شود. این آش خوش‌مزه از نظر ظاهری شباهت زیادی به آش کشک دارد، فقط در مواد کمی متفاوت است. در تهیۀ آش جو می‌توانید از سبزی خشک هم استفاده کنید.
مواد لازم:
نخود: نصف لیوان
سیر: ۶ حبه
لوبیاچیتی: نصف لیوان
جو پوست کنده: یک لیوان
سبزی آش: یک کیلو
کشک: ۵۰۰ گرم
پ
تاریخ نوع بشر چه طبق آموزه‌های دینی با تمدّن شروع شده باشد و چه به گمان
دانشمندان غربی با توحّش، این اندازه مسلّم است که میزان پوشیدگی نسبت
مستقیم با میزان پیشرفتگی جوامع داشته و این جملۀ استاد شهید مطهّری
حالا_حالاها جای بررسی و تامّل دارد که: «اگر بی‌حجابی تمدّن است، پس
حیوانات از ما متمدّن‌ترند». در یک جامعۀ متمدّن، ناقص‌حجابان و بدپوششان باید
به باحجابان دربارۀ روش پیش‌گرفتۀ خود توضیح بدهند و نه برعکس! اینان
عموماً کار خود را با
راستش فکر می‌کنم زندگی شبیه به همین غذاست؛ همین بشقابِ پر از استامبولی. هر کسی که من را بشناسد می‌داند که در اینجا (وبلاگم را می‌گویم) علاقۀ زیادی به ربط‌دادنِ چیزهای خیلی بی‌ربط به زندگی دارم. دست‌هایم را شسته‌ام. بشقابِ استامبولی را می‌گذارم جلویم. شروع می‌کنم به فشردنِ برنج زیرِ انگشتانم؛ بعد با لب‌ها، لقمۀ کوچکِ برنج را از سرِ انگشتانم می‌گیرم. همینطور ادامه می‌دهم تا برنجِ دایره‌ای‌شکلی که تمامِ بشقاب را پوشانده بود تبدیل شود
گاهی اتفاق می افتد که ما در مسیر زندگی به باورهایی می رسیم که انگار میکنیم ، آن باورها ، همان باورهای مطلق و یا همان مدینۀ فاضله ای هست که در پی آن بودیم و بالاتر از آن ، هرگز هیچ اتفاقی ممکن نخواهد بود . معمولا این موضوع زمانی گریبان ما را سفت و سخت می چسبد که ما خیال می کنیم در اوج فهم هستیم و فهمی بالاتر از آن نیست که ما ، در درستی و نادرستی باورمان شک کنیم و یا دست به انکار و اثبات و یا ترمیم آن بزنیم . فرقی نمیکند این باور در چه زمینه ای باشد . م
ته چین مرغ غذای ایرانی پرطرفداری است که ظاهر اشتهاآوری دارد و بسیار خوش‌مزه است.



ته چین مرغ یکی از مجلسی‌ترین غذاهای ایرانی است که در مجالس و مهمانی‌های رسمی طبخ می‌شود.ته چین مرغ قالبی را می‌توان در مهمانی‌های مهم به صورت تکه‌ای، به‌عنوان پیش‌غذا هم سرو کرد.



مواد لازم:
برنج: ۳ پیمانه
سینۀ مرغ کامل: یک عدد
زردۀ تخم‌مرغ: ۲ عدد
پیاز متوسط: یک عدد
ماست چکیده: یک پیمانه
کره: ۵۰ گرم
زرشک: ۱۰۰ گرم
روغن مایع به میزان لازم
شکر: 2 قاشق غذاخور
هویج پلو غذای خوش‌مزه‌ای است که به آسانی تهیه می‌شود و ظاهر خوبی دارد.



هویج پلو یکی از غذاهای اصیل ایرانی است. برخی به خاطر طعم شیرین، این پلوی مخلوط خوش‌مزه را نمی‌پسندند، اما با حذف شکر از مواد اصلی آن می‌توان طعم شیرین این پلوی لذیذ را کمتر کرد. هویج پلورا با گوشت قلقلی، مرغ یا حتی بدون این مواد و ساده درست می‌کنند.
مواد لازم:
برنج: ۵ پیمانه
پیاز بزرگ: یک عدد
مرغ: یک عدد سینۀ کامل
هویج متوسط: ۵ عدد
کره به میزان لازم
خلال پسته و بادام: د
یک توضیح ضروری: من سه‌شنبه ۱۱ تیر ۱۳۹۸، در بارۀ یکی از کتاب‌های پروفسور «فضل‌الله رضا» فرزند شیخ اسدالله رضا و برادر دکتر عنایت‌الله رضا متن زیر را نوشته و در این وبلاگم منتشر کرده بودم. اخیراً با رفقا در مشهد که بودم باخبر شدم ایشان به رحمت خدا پیوستند. ازاین‌رو، علاوه بر گرامی‌داشت و احترام به مقام علمی، اخلاق، دینی و خدمات ایشان و طلبِ عُلوّ درجات نزد پروردگار مهربان برای آن مرحوم، متن گذشته‌ام با عنوان «همزیستی با خویشتنِ خویش» را
کوکو سیب‌زمینی غذای سادها‌ی است که می‌توان آن را به شیوه‌های گوناگون درست کرد.



کوکو سیب زمینی یکی از کوکوهای معروف و پر‌طرفدار ایرانی و از پرمصرف‌ترین غذاهای فوری است. این غذا بسیار ساده آماده می‌شود و طعم خوبی دارد. کوکو سیب زمینی را می‌توانید به‌عنوان یک شام یا ناهار سبک سرو کنید.
مواد لازم
پیاز بزرگ:  یک عدد
تخم‌مرغ: ۳ عدد
روغن مایع به مقدار لازم
سیب‌زمینی متوسط: ۵ عدد
شوید خشک: یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل‌سیاه و زردچوبه به مقدا

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کائوناشی سرگردان